åpne buer

Gausdal Fjellstyre har flere hytter til utleie eller som står åpne hele året. For tiden er det 14 av fjellstyrets buer som står åpne, bortsett fra de tre første ukene i småviltjakta da de er fast utleid til jegere.Ta kontakt med oss om du ønsker å leie hytte eller bu i småviltjakta. Ellers i året kan du vandre på kryss og tvers i Vestfjellet og overnatte i disse hyttene. For bruken av hyttene trenger du ha med deg mat, sovepose, eventuelt stormkjøkken, stearinlys/lampeolje, fyrstikker og dopapir.

Vestfjellbuenes venner: Betaling av frivillig leie for åpne husvær. Gausdal fjellstyre setter stor pris på ditt bidrag til å gi oss mulighet til å holde hytta vedlike og åpen for fri ferdsel. Vestfjellbuenes venner sitt kontonummer er 2003.05.25885.

I tillegg har fjellstyret 8 hytter som er til utleie hele året. Disse hyttene har noe høyere standard enn de åpne buene. Her må du ha med mat, sovepose, stearinlys/lampeolje, fyrstikker og dopapir.  Disse hyttene kan leies på Inatur eller kontakt Gausdal fjellstyre på 61 22 32 35 eller epost: gausdal@fjellstyrene.no. For leie 14/9 - 5/10, kontakt fjellstyret.

Her kan du se film fra enkelte hytter og buer: 

 Vesterheimsbua og Langsubua

 Megrundsbua

Tortjønnhytta

Reinsåshytta

Liumseterhytta